Kontorrengøring udført af professionelt firma i Vejle

Mangler du professionel hjælp til rengøring af kontor? Så kan du trygt søge hjælp hos DHT Service. Vi er et professionelt rengøringsfirma med mange års erfaring inden for kontorrengøring. Derfor hjælper vi både store og små virksomheder i og omkring Kolding, Vejle, Fredericia og Haderslev.

Hos DHT Service ved vi, hvor vigtigt det er, at rengøringen af kontorarealer er i orden. Flere undersøgelser viser, at effektiv og grundig rengøring mindsker sygefraværet i virksomhederne, og medarbejderne yder mere. Alt sammen noget, der gavner bundlinjen.

Vi klarer gerne de irriterende rengøringsopgaver, så du ikke selv skal bekymre dig om det. Vi garanterer helt rene miljøer til gode priser.

Effektiv kontorrengøring med miljørigtige produkter

Alle medarbejdere hos os har mange års erfaring med kontorrengøring, og derfor kan du trygt overlade opgaven til os. Vi leverer kompromisløs rengøringskvalitet og kundeservice. Vi går desuden meget op i at anvende miljørigtige produkter uden stærke kemikalier.

Vi ved, hvor omkostningstungt det kan være for virksomheder at bruge ressourcer på rengøringsydelser, som ikke er i orden. Ved at samarbejde med os kan du dog være helt sikker på, at der er en høj kvalitet og en leveringssikkerhed – alt sammen til en fair pris.

Vi er meget fleksible, og skræddersyr rengøringsydelsen i forhold til lige netop virksomhedens behov og ønsker.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af kontorrengøring, så er du meget velkommen til at kontakte os med det samme.

Kontakt os på tlf.: 75 52 90 10 eller på e-mail: salg@dhtservice.dk eller info@dhtservice.dk, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. Vi tilbyder også flytterengøring og erhvervsrengøring.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Send os din rengøringsopgave herunder, og vi vender tilbage inden for to hverdage.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

”DHT Service ApS har gjort rent på vores kontor siden 2015. Tidligere havde vi udfordringer med at få gjort ordentligt rent, der blev ikke fulgt op tingene osv. Efter at vi har fået DHT Service ApS til at gøre rent, så spiller det hele, og der bliver jævnligt fulgt op. En klar anbefaling herfra”

Jacob Steffensen, Group Online

Om DHT Service

Hos DHT Service ved vi, hvor vigtigt det er at rengøringen er i orden.

Effektiv og grundig rengøring bidrager til bedre indeklima og sundhed. Ring til os og få et tilbud på rengøring.

Kontakt os i dag!

Hverdage 08.00 - 16.00

Du også sende din rengøringsopgave til vores mail: info@dhtservice.dk.

DHT Service ApS - kompromisløs rengøring

Rugmarken 7, 6000 Kolding