Flytterengøring har vi masser af erfaring inden for

Hos DHT Service udfører vi rengøring af flyttelejligheder i både boligforeninger og hos private udlejningsselskaber. Vi har mange års erfaring inden for flytterengøring, og derfor kan du trygt samarbejde med os. Vi servicerer primært kunder i Kolding, Vejle, Fredericia og Haderslev, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som har et stort ønske om at hjælpe med rengøring hos forskellige kunder. Vi ved, hvor omfattende en opgave det kan være at skulle gøre rent under flytning, og derfor står vi klar med professionel hjælp. Det betyder, at du slipper for at skulle gøre rent og i stedet kan bekymre dig om andre ting.

Hvad koster en flytterengøring?

Den nøjagtige pris på flytterengøring afhænger af forskellige ting. Det kommer bl.a. an på, hvilke opgaver vi skal tage os af samt opgavens samlede omfang. Vi tager os dog gerne af både store og små opgaver, og vi sikrer altid konkurrencedygtige priser til vores kunder.

Vi laver gerne faste aftaler med boligselskaber, hvor vi udfører flytterengøring efter aftale. Derudover kan vi også stå for håndværkerrengøring efter renoveringsopgaver og lignende. Vores kompetencer på området er med andre ord brede, og derfor bør du aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Hos os er du sikret en effektiv og grundig rengøring af flyttelejlighed, hvilket betyder hurtigere genudlejning eller salg, idet lejligheden derved fremstår pæn og vedligeholdt.

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af flytterengøring for dig, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine behov, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud.

Kontakt os på tlf.: 75 52 90 10 eller på e-mail: salg@dhtservice.dk / info@dhtservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Send os din rengøringsopgave herunder, og vi vender tilbage inden for to hverdage.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

”DHT Service ApS har gjort rent på vores kontor siden 2015. Tidligere havde vi udfordringer med at få gjort ordentligt rent, der blev ikke fulgt op tingene osv. Efter at vi har fået DHT Service ApS til at gøre rent, så spiller det hele, og der bliver jævnligt fulgt op. En klar anbefaling herfra”

Jacob Steffensen, Group Online

Om DHT Service

Hos DHT Service ved vi, hvor vigtigt det er at rengøringen er i orden.

Effektiv og grundig rengøring bidrager til bedre indeklima og sundhed. Ring til os og få et tilbud på rengøring.

Kontakt os i dag!

Hverdage 08.00 - 16.00

Du også sende din rengøringsopgave til vores mail: info@dhtservice.dk.

DHT Service ApS - kompromisløs rengøring

Rugmarken 7, 6000 Kolding